Consells per estudiar teatre

El teatre és simplement meravellós, tant que hi ha qui no només decideix assistir a les obres que es presenten al mateix, sinó que també prenen la decisió d’estudiar teatre. Si és el teu cas, abans de començar, tingues en compte els següents apartats.
Viure el teatre!

Tot bon actor o col·laborador del teatre ha de viure el teatre primer com a públic, i gaudir de cada aspecte del mateix. Per això, val la pena assistir a més obres de teatre.
El millor és que com més obres de teatre vagis, més t’ho passaràs i aprendràs. Si ets a Barcelona, no deixis de mirar la nostra programació per assistir a obres fantàstiques.

Consells per estudiar teatre

Cal prendre-ho seriosament

Fer teatre no és alguna cosa que es pugui prendre a la lleugera, tot el contrari, ja que és indispensable prendre-ho realment seriosament per destacar en el sector.

La disciplina és clau per fer tot allò que es requereix per ser un professional, i en això també influeix la constància, tres aspectes dels quals hauràs de fer-te fort.

 

Prendre classes d’actuació

Pot semblar una obvietat, però no està de més fer esment del que és fonamental estudiar les bases del teatre assistint a classes, anant des de la teoria a la pràctica.

És cert que al principi hi haurà molts pors, però quan iniciïs, encara que sigui amb por, estaràs donant un pas essencial en el teu camí per convertir-te en un professional del teatre.

 

Crear connexions

Donar-se a conèixer portarà molt temps per a la majoria de les persones, però amb les oportunitats correctes, és possible créixer en menys temps dins del sector.

Per això, es recomana crear connexions, fins i tot quan prenguis classes, amb els teus professors, amb els vestuaristes, amb els mateixos alumnes, ja que així és com sorgeixen.

 

Segueix aprenent

Tot actor o col·laborador del teatre té els seus punts febles, els quals són importants reconèixer per seguir aprenent, amb més classes, tallers, entre altres.

Si arribes a un punt en el qual penses que ho saps tot, és un error, perquè sempre hi ha coneixement nou per adquirir per ser cada vegada millor.”