Promocions

 

Club Ars

Promocions

Ofertes exclusives només pels socis Club Ars.                                                                         

Si vols formar part del Club Ars inscriu-te! Cada mes podràs gaudir d’una promoció molt especial.

Cultura a l’abast dels joves!
Hi podeu trobar espectacles de teatre com «No et vestexis per sopar», «La Huella» i «La casa de Bernarda Alba», espectacles de dansa com «Adoctrinades and conspirations. The sisters of revolution» o espectacles de companyies emergents com «Emmarats» i «La roda de la felicitat».

Amb el carnet Super3 podeu gaudir dels espectacles familiars de la sala; «Aladdí», «Els Tres Porquets», «La Blancaneu i els set nans», La Llegenda de Sant Jordi, «La Rínxols d’or i els tres óssos» i «Sant Jordi, el drac poeta».
L’adult acompanyant dels súpers ha d’adquirir les entrades directament a la taquilla i els súpers han de presentar el carnet. Les entrades es poden reservar prèviament escrivint al formulari de contacta’ns de la pàgina web màxim fins divendres a les 13h. Aforament limitat.
Podeu consultar com fer servir el carnet a l’enllaç.

25% de descompte en els espectacles de teatre com «La Huella» i «La casa de Bernarda Alba», espectacles de dansa com «Adoctrinades and conspirations. The sisters of revolution» i «Which» o espectacles de companyies emergents com «Emmarats» i «La roda de la felicitat». 

25% de descompte en els espectacles de teatre com «La Huella» i «La casa de Bernarda Alba», comèdies com «Ellas y ellos» i «Miss Cuarenta», espectacles de dansa com «Adoctrinades and conspirations. The sisters of revolution» o espectacles de companyies emergents com «Emmarats» i «La roda de la felicitat».