Promocions

 

Club Ars

Promocions

Ofertes exclusives només pels socis Club Ars.                                                                         

Si vols formar part del Club Ars inscriu-te! Cada mes podràs gaudir d’una promoció molt especial.

Cultura a l’abast dels joves!
Hi podeu trobar espectacles de teatre com «Crimen Perfecto», «No et vestexis per sopar», «La Huella» i «La casa de Bernarda Alba», espectacles de dansa com «Adoctrinades and conspirations. The sisters of revolution» i «Which» o espectacles de companyies emergents com «Lyrica», «Emmarats» o companyies amateurs com «Els Vitralls del Dux».

Amb el carnet Super3 podeu gaudir dels espectacles familiars de la sala. Aquest mes «La Caputxeta i el llop», «La Sireneta», «Monstres, el monstre del sucre», «Aladdí», «La Caputxeta Nadalenca», «És Nadal a la Sala Ars» i «Conte de Nadal».
L’adult acompanyant dels súpers ha d’adquirir les entrades directament a les taquilles i els súpers han de portar el carnet. Les entrades es poden reservar prèviament escrivint al formulari de contacta’ns de la pàgina web. Aforament limitat.
Podeu consultar com fer servir el carnet a l’enllaç.

25% de descompte en els espectacles de teatre com «Crimen Perfecto», «La Huella» i «La casa de Bernarda Alba», espectacles de dansa com «Adoctrinades and conspirations. The sisters of revolution» i «Which» o espectacles de companyies emergents com «Lyrica», «Emmarats» o companyies amateurs com «Els Vitralls del Dux». 

25% de descompte en els espectacles de teatre com «Crimen Perfecto», «La Huella» i «La casa de Bernarda Alba», comèdies com «Ellas y ellos» i «Miss Cuarenta», espectacles de dansa com «Adoctrinades and conspirations. The sisters of revolution» i «Which» o espectacles de companyies emergents com «Lyrica», «Emmarats» o companyies amateurs com»Els Vitralls del Dux».

Carrer de les Jonqueres, 15, 08003 Barcelona

936 53 95 66