7 Grans beneficis d’anar al teatre

El teatre és més que un pla divertit per anar sol, amb els amics o la família, ja que és una manera d’experimentar l’art i la cultura d’una manera envolupant que no es pot igualar amb cap altre pla.
Ja es tracta d’una comèdia, drama o musical, genera aquesta sensació de formar part d’una comunitat que es reuneix per celebrar l’art i la satisfacció de veure els teus actors preferits sobre l’escenari.
Però, més enllà d’això, la realitat és que anar al teatre té un munt de beneficis per a la salut. Des de reduir els nivells d’estrès i millorar l’estat d’ànim fins a millorar la memòria i l’agudesa mental.

És educatiu

Els espectacles teatrals en general es basen en fets històrics o personatges reals, per la qual cosa anar-los a veure no només és entretingut, sinó educatiu.
Tot i això, fins i tot les obres fictícies o de fantasia, tenen molt per ensenyar, tant als nens com als mateixos adults, només se’ls ha de donar una oportunitat.

7 Grans beneficis d'anar al teatre

Expresses les teves emocions

En una mateixa obra de teatre és possible riure, plorar, emocionar-se i reflexionar, tot depèn de l’obra que es triï. El positiu és que resulta ser un lloc en el qual pots expressar les teves emocions, i al final de l’obra, et sentiràs excel·lentment.

Estimulant creatiu

La creativitat és un aspecte important en diferents àmbits de la vida, i estimular-la només et brindarà millors resultats en qualsevol lloc on decideixis aplicar-la. És clar que una manera d’estimular-la és anant al teatre, ja que les obres tenen aquesta màgia que fa falta per despertar la creativitat.

Fortaleix vincles

És cert que al teatre es pot anar sol, fins i tot anant sol és possible sortir acompanyat, ja que és un espai que facilita la socialització un cop s’acaba l’obra. No obstant, quan vas acompanyat d’un amic, dels teus fills o de la teva parella, estàs fortificant vincles importants que milloren la teva relació amb ells.

És molt relaxant

Anar al teatre és una de les millors formes de desconnectar després d’un llarg dia de treball o d’estudis, sent ideal perquè aconsegueixes relaxar-te. Pots seure i simplement gaudir sense que cap factor estressant s’interposi en el teu camí durant dues hores seguides, o més!

També us pot interessar 5 Consells per a gaudir d’una obra de teatre