5 Consells per a gaudir d’una obra de teatre

Anar al teatre ha de ser sempre una experiència positiva, després de tot, és una manera d’entretenir-se veient actors en viu interpretant als seus personatges que conten una història.

No obstant això, tenir una bona experiència dins del teatre no depèn del teatre en si mateix i de l’obra, tu també tens un paper en això, i per a complir-lo, et deixem alguns consells.

 

Tria un bon lloc

Les instal·lacions del teatre estan pensades i dissenyades perquè els espectadors gaudeixin sense importar on se senten. No obstant això, la realitat és que existeixen millors seients que uns altres, sobretot els que estan al centre i davant l’escenari. Mentre més adequat sigui l’angle, millor t’ho passaràs, així que mira les opcions què disposes quan compres les teves entrades.

 

Amb qui aniràs?

Si vols anar al teatre sol, pots fer-lo, però si prefereixes anar en companyia, primer has de tenir en compte l’obra, per després fer la invitació a aquesta persona especial amb la qual vols compartir un bon moment en el teatre.

 

Ajusta el telèfon

Perquè cap mena de missatge o trucada et molesti mentre veus l’obra, ni molesti als altres i molt menys interrompi als actors, el millor és posar l’aparell en mode avió o apagar-lo. Si prefereixes mantenir-lo encès, llavors baixa el so i la lluentor de la pantalla.

5 Consells per a gaudir d'una obra de teatre

No consumeixis res

No és igual anar al cinema que al teatre, per això s’ha d’evitar consumir algun snack dins d’aquest últim, ni tampoc begudes. La raó és simplement que també generen sorolls, i per tant, afecta a l’ambient del teatre.

 

Compte amb exaltar-te

Molts van al teatre no sols motivats per l’obra que veuran, sinó per veure a un actor que agrada molt, fins i tot per un familiar, una parella o un amic, doncs bé, en qualsevol cas, no has d’exaltar-te massa. Cridar massa, aplaudir en moments incorrectes, entre altres, pot ser incòmode per a qualsevol.

 

Veuen al nostre teatre!

Des de Sala Ars Teatre et convidem a veure les millors obres de teatre a Barcelona aplicant aquests simples, però pràctics consells.

Només has de mirar la nostra cartellera, triar l’obra que vols veure, l’hora i el dia I venir a gaudir com en cap altre lloc!

També us pot interessar Teatre a Barcelona