Adoctrinades and conspirators. THE SISTERS OF THE REVOLUTION

 

ELEKTRISCHES BLAU
ADOCTRINADES- Virgínia Gimeno Folgado
«Una generació que, en un sospir, vam passar d’estar veient els dibuixos d’Akira Toriyama a ballar els temes de Ken Ishii a les pistes del Sonar 96.”
La peça vol transportar a l’espectador als anys 90: Al naixement del Techno i de la Rave; una celebració del cos individual que, a partir de la repetició d’un beat, et feia connectar profundament amb la col.lectivitat.
Una posada en escena que, combinant la Dansa, la Música electrònica i els Efectes Especials; vol transportar al públic a un immersiu viatge sensorial i de reminiscències de la dècada on es va gestar l’Era digital, l’Internet i el moviment Cibernauta. Una època on s’exaltava el transhumanisme amb la cultura Cyborg, es gestava l’impacte popular de les Drag Queen i ressorgia el moviment Mood dels 60’ , el Disco dels 70’ i, amb els Ciberpunks, la nova versió del Punk dels 80’

.
Reparto
Direcció, coreografia i interpretació: Virgínia Gimeno Folgado // Composició musical: Edu Broseta // Efectes Especials: Facundo Acosta i Àlex Cabrer //Vestuari: Susana Rodríguez Varela i Virgínia Gimeno Folgado // Espectacle coproduït pel festival Píndoles i Cultura Tangent. // Agraïments: Facundo Acosta, La Virgueira, Aleix Fauró, Centre Cívic Torre de Baró, Centre Cívic Lleialtat Santsenca, M. Barcelona (Barricada Cultural), Víctor Quintanilla i Sergi Panizzo.

Jesús Espinosa- TXETXU

El ser que ens trobarem a escena té una serie d’inquietuts per resoldre. No sabem si aconseguira fer-ho però si es ven cert que a través del moviment acrobatic podrá existir d’una manera més plàcida.
 
Albert- Urban Coreo
Di£eren(t)
En una sociedad hipócrita, nadie está libre de culpa. 
Todos estamos dentro, incluso tú.
Reacciona, desobece, cambia, AYÚDAME !!
 
 
Aurora Caja
Manifest» és un flux d’emocions que s’agiten. És la passarel·la de la rebel·lió, el vestit que no et deixa respirar, la lluita per silenciar el soroll. És alliberar el pes, perdre l’eix, gaudir de la simplicitat de les sensacions i celebrar-se en moviment. Un fragment de 20 minuts que correspon la peça «No verbal».
* Les persones amb mobilitat reduïda poden fer la reserva d’entrades a travès del telèfon 93 653 95 66