Which

Which A3.jpg

Els símbols de les portes del lavabo esdevenen personatges animats que dialoguen i ens conviden a reflexionar sobre els estereotips de gènere més arrelats a la nostra societat. Amb WhiCh, l’espai del lavabo deixa de ser un espai convencional i grotesc per esdevenir un escenari íntim d’indagació filosòfica on analitzar l’absurditat dels clixés de gènere i de tot allò que s’identifica com a femení o masculí.

La intenció de la directora és aconseguir que un lavabo es converteixi en un paisatge poètic i oníric. La bella contradicció de transformar l’escenari, un lloc de màxima exposició, en un vàter, lloc d’íntim recolliment.

Reparto

Autoria, direcció, dramatúrgia y textos: Virgínia Gimeno Folgado // Coreografia: Virgínia Gimeno Folgado amb la col.laboració de Nia Torres // Intèrprets: Virgínia Gimeno Folgado i Nia Torres // Coach d’interpretació: Marc Martínez // Música: Nils Frahm, Dolla, Technasia, Project PM i Marta Fernández. // Disseny d’il.luminació: Conchita Pons // Disseny d’escenografia i vestuari: Virgínia Gimeno Folgado // Confecció del vestuari: Susana Rodríguez Varela. // Visuals: Víctor Quintanilla i Virgínia Gimeno Folgado // Pel.lícula interna de l’obra: Victor Quintanilla // Actriu principal de la pel.lícula: Alina Espinach // Construcció de l’escenografia: Elemento3FX

Idioma: català

Durada: 65 minuts

.

.

* Les persones amb mobilitat reduïda poden fer la compra d'entrades a través del telèfon 93 653 95 66Dates de representacióAl utilitzar aquest lloc web acepta l'ús de cookies per anàlisi i contingut personalitzat.