Terapèutic

Terapèutic A3.jpg

shopping_cartCompra d'entrades

El Senyor Peric pateix una singular malaltia mental, per això decideix visitar un prestigiós psiquiatre que voldrà estudiar aquest inusitat cas en una sessió sorprenent on situacions inesperades s’alternaran amb les còmiques.

El terapeuta voldrà resoldre l’enigma d’aquesta estranya patologia fent ús de sagacitat i imaginació portades tant a l’extrem que farà dubtar si el problema el té el pacient o el doctor.

La metodologia del terapeuta es transformarà en desconcert en el desenvolupament d’una sessió atípica que cap dels dos oblidarà. La dialèctica psiquiatre-pacient es barreja amb emoció, crueltat i, sobre tot, bon humor.

“TERAPÈUTIC” és una comèdia que simultanieja l’insòlit amb l’absurd, una joguina teatral amb anades d’olla” que pretén aconseguir rialles de complicitat de l’espectador, ja que la teràpia no és només pel personatge de l’obra, sinó també pel públic que passarà una bona estona i podrà va dir-se dels mals de cap de la quotidianitat.

Reparto

Sr. Peric: Jaume Fàbregas (Met)

Doctor: Jordi Ferragut (Fut)

Regidora: Magda Canaleta

Direcció Artística: Núria i Marta Fàbregas

Idioma: català

Durada: 65 minutsDates de representacióAl utilitzar aquest lloc web acepta l'ús de cookies per anàlisi i contingut personalitzat.