Sabates Vermelles

L_29,7x42_SABATESVERMELLES copia.jpg

shopping_cartCompra d'entrades

Un espectacle de dansa contemporània i text basat en els poemes del llibre "ALLÒ QUE ET VAIG DIR UNA VEGADA" de l'autora Núria Serra. Un anàlisi escènic de les relacions humanes i l'entorn social.

Una proposta de petit format a càrrec de la Cia NS danza on la simplicitat i la simbologia floreixen a cada instant. Una estructura de ferro que simbolitza la nostra vida, queda entortolligada enmig de nusos de cordes. El dia a dia, ens atrapa com una teranyina i les nostres relacions s'enfosqueixen. Podrem deslliurar-nos d'allò que ens limita i volar junts sense lligams?

La companyia NS danza dirigida per la ballarina, coreògrafa i creadora Núria Serra ens mostra en aquesta ocasió un món intern i una lluita obrint-nos al debat. Sabates vermelles és un anàlisi desgranat d’un tipus de relació humana, en aquest cas la de parella.

Una actriu ens mostra de forma escènica i totalment plàstica com es transformen i es tergiversen les relacions humanes entre dona-home. Una estructura de ferro col·locada al mig de l’escena i recoberta de vestits, però sobretot de vestits de núvia blancs que es confronten amb el color vermell de les sabates de taló que també hi han a escena. L’amor pot ser un element pur i místic, l’amor pot ser llibertat.. però segons les sabates que un es posa, pot convertir-se en quelcom fatídic, ple de coacció, por, rancor i odi. Primer de tot és enamorament, descoberta, passió... però poc a poc els dubtes apareixen, la por... i tot queda reclòs en un espai petit limitat i ple de lligams, cordes i nusos. Sembla que no hi hagi futur. Però al final, els sentiments purs, fa que ens plantegem si aquell punt de vista és veritat o només un forat per on mirar una realitat molt més gran.

SABATES VERMELLES fa evident que la realitat no té només una cara, o un culpable. Com el cub gegant que apareix en escena. Té un frontal, és cert? Però el cub té moltes cares més, té profunditat i altres dimensions. De vegades només veiem el que volem veure, el que ens agradaria veure, oblidant els punts de vista dels altres. Per tant l’espectacle convida a la reflexió i a l’anàlisi.

Reparto

Idea original, textos i coreografia: Núria Serra Torrent

Producció: www.nsdanza.com

Intèrprets: Núria Serra, Christian Ramos i Sara Colomino
Disseny de llums: Manel Fernández

Idioma: català

Durada: 60 minuts

.

.

Edat recomenada: a partir de 14 anysDates de representacióAl utilitzar aquest lloc web acepta l'ús de cookies per anàlisi i contingut personalitzat.