La Blancaneus i els 7 nans

CARTELL Blanca.jpg

shopping_cartCompra d'entrades

Hi havia una vegada una reina molt vanitosa que preguntava cada dia al seu mirall màgic qui era a dona més bonica del mon i ell sempre responia que la més bonica era Sa Majestat. Però un dia la resposta va canviar i el mirall va dir que la Blancaneu, la nova criada de la reina, era la més bonica de món. En assabentar-se’n la reina farà tots els possibles per desfer-se de la noia, però la Blancaneu comptarà amb l’ajuda dels set nans del bosc i l’amor del príncep. N’hi haurà prou per parar els peus de la reina malvada?

NOVETAT al mes de febrer!

Ara podeu comprar entrades amb taller! Després de l'espectacle, els més petits podran fer un taller amb alguns personatges de l'espectacle!

Contingut del taller: Taller de ball on els participants coneixeran els artistes de l’obra, recrearan una coreografia de la funció i es caracteritzaran com els artistes. S’enregistrarà pels familiars i s'enviarà el contingut via Whatsapp.

*Els adults no han de comprar l'entrada + taller. Només cal que comprin l'entrada per l'espectacle.

Reparto

Blancaneus: Xènia Nogué / Mireia Lorente-Picó

Príncep / Mirall: David Bonilla / Pol Rosell

Reina: Cristina Tarragó /Albeni Aranda

Geperut: Daniel Jimenez / Albeni Aranda

Direcció: Albert Pueyo // Direcció vocal: Xènia Nogué

Música: Neus Kaori // Lletres: Jordi Fornieles

Llibret: Mar Colàs //Escenografia: Pepe Roquet

Producció: Magatzem d'Ars

Idioma: català

Durada: 55 minuts

.

Els menors de 2 anys no paguen, sempre i quan no ocupin seient.

* Les persones amb mobilitat reduïda poden fer la reserva d'entrades a través del telèfon 93 653 95 66Dates de representacióAl utilitzar aquest lloc web acepta l'ús de cookies per anàlisi i contingut personalitzat.