Adoctrinades and conspirators. THE SISTERS OF THE REVOLUTION

a3 cartell.jpg

shopping_cartCompra d'entrades

NOMAD

Olvido

Olvido retrata la decadència de la ment humana, de viatges vitals plens d'experiències, però escassos records. Alteracions en memòria, comportaments i pensaments que interfereixen gradualment en relacions interpersonals, en la vida quotidiana. Què ens relaciona, què ens uneix, què ens separa? Les vivències, els moments haguts, però quins si no ho recordo. Què si no ens recordem de qui som, d'on venim, d'on anem? La memòria es dissipa pel temps, fragmentada en les seves parts més petites, envaint el meu bagatge. Tenim un bagatge? Em quedo amb la maleta buida, però em continua pesant pel passat que arrossego; i en cada present, no sols arrossego aquell equipatge, però amb ell càrrec a tots els que m'envolten. Oblit? Oblit que he oblidat. I oblidant em trobo en un bucle del qual no sé com escapar

ELEKTRISCHES BLAU

ADOCTRINADES- Virgínia Gimeno Folgado

"Una generació que, en un sospir, vam passar d'estar veient els dibuixos d’Akira Toriyama a ballar els temes de Ken Ishii a les pistes del Sonar 96.”

La peça vol transportar a l’espectador als anys 90: Al naixement del Techno i de la Rave; una celebració del cos individual que, a partir de la repetició d’un beat, et feia connectar profundament amb la col.lectivitat.

Una posada en escena que, combinant la Dansa, la Música electrònica i els Efectes Especials; vol transportar al públic a un immersiu viatge sensorial i de reminiscències de la dècada on es va gestar l’Era digital, l’Internet i el moviment Cibernauta. Una època on s’exaltava el transhumanisme amb la cultura Cyborg, es gestava l’impacte popular de les Drag Queen i ressorgia el moviment Mood dels 60’ , el Disco dels 70’ i, amb els Ciberpunks, la nova versió del Punk dels 80’.

Reparto

Direcció, coreografia i interpretació: Virgínia Gimeno Folgado // Composició musical: Edu Broseta // Efectes Especials: Facundo Acosta i Àlex Cabrer //Vestuari: Susana Rodríguez Varela i Virgínia Gimeno Folgado // Espectacle coproduït pel festival Píndoles i Cultura Tangent. // Agraïments: Facundo Acosta, La Virgueira, Aleix Fauró, Centre Cívic Torre de Baró, Centre Cívic Lleialtat Santsenca, M. Barcelona (Barricada Cultural), Víctor Quintanilla i Sergi Panizzo.

DPROJECT

DPROJECT és una obra creada durant el confinament del Covid-19 (2020) i per tant influenciada per ella. Les ballarines Beatriz Cubero i Matilde Casini ens ensenyen les dificultats en la societat actual, els enfrontaments socials i el procés que comporta la nova manera de relacionar-nos.

.

Idioma: català

Durada: 65 minuts

.

* Les persones amb mobilitat reduïda poden fer la reserva d'entrades a través del telèfon 93 653 95 66Dates de representacióAl utilitzar aquest lloc web acepta l'ús de cookies per anàlisi i contingut personalitzat.