Which

Which A3.jpg

shopping_cartCompra d'entrades

Els símbols de les portes del lavabo esdevenen personatges animats que dialoguen i ens conviden a reflexionar sobre els estereotips de gènere més arrelats a la nostra societat. Amb WhiCh, l’espai del lavabo deixa de ser un espai convencional i grotesc per esdevenir un escenari íntim d’indagació filosòfica on analitzar l’absurditat dels clixés de gènere i de tot allò que s’identifica com a femení o masculí.

La intenció de la directora és aconseguir que un lavabo es converteixi en un paisatge poètic i oníric. La bella contradicció de transformar l’escenari, un lloc de màxima exposició, en un vàter, lloc d’íntim recolliment.

Reparto

Autoria, direcció, dramatúrgia i textos: Virgínia Gimeno Folgado @virwhich // Coreografia: Virgínia Gimeno Folgado amb la col.laboració de Nia Torres i Rober Gómez // Intèrprets: Rober Gómez i Virgínia Gimeno Folgado // Coach d’interpretació: Marc Martínez // Música: Nils Frahm, Dolla, Technasia, Project PM i Marta Fernández. // Disseny d’il.luminació: Conchita Pons // Disseny d’escenografia i vestuari: Virgínia Gimeno Folgado // Confecció del vestuari: Susana Rodríguez Varela. // Visuals: Víctor Quintanilla i Virgínia Gimeno Folgado // Pel.lícula interna de l’obra: Victor Quintanilla // Actriu principal de la pel.lícula: Alina Espinach // Construcció de l’escenografia: Elemento3FX

Agraïments: Dansa Quinzena Metropolitana, Semolina Tomic, Pia Mazuela, La Bòbila, Laura Rodríguez, Eva Pérez, Àlex del Cerro, Maia Acosta, Facundo Acosta, Bruno Gimeno, Silvana Guillén, Marta Fernández, DTEspacioEscénico, Narcís Puig, Danza Tac, NunArt Gràcia, Rober Gómez, Lukan Chkaize i Gabriel Napoleone. Sala Ars Teatre, Tristán Nucifera, Marga Parés Foto, Antoñito, Miranda i Pol.

Espectacle coproduït pel festival Dansa Quinzena Metropolitana i l’Antic Teatre

Idioma: català

Durada: 65 minuts

.

.

* Les persones amb mobilitat reduïda poden fer la reserva d'entrades a través del telèfon 93 653 95 66Dates de representacióAl utilitzar aquest lloc web acepta l'ús de cookies per anàlisi i contingut personalitzat.